Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

Bahçeli çok sert konuştu: "Ya sesini kes ya da çekip git"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dağlıca saldırısının ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Bahçeli Türk milletinin Dağlıca'da saklanan ve gizlenen gerçekleri bilmesi gerektiğini söyledi.


Bahçeli "Dağlıca saldırısının detayları hakkında doyurucu, soru işaretlerini giderici resmi bir açıklama yapılamasa da, şehit sayımızın korkunç seviyelerde olduğu anlaşılmaktadır. Nitekim medya vasıtasıyla sızdırılan haberler kahredici boyuttadır. Meselenin tuhaf ve ibretlik yanı ise AKP-PKK hükümetinin Dağlıca saldırısının içyüzünü açıklamakta ayak sürümesi, çekingen davranmasıdır” dedi.

YA SESİNİ KES YA DA ÇEKİP GİT!


Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan için çok sert ifadeler kullandı. "Ya sesini kes, ya da git" dedi. "Bu sorumsuzluk ve ganimet avcılığı Erdoğan’ın alnına kara bir leke gibi yapışmıştır. Şehitlerimizin önemli bir bölümünden dahi haber alınamadığı kara günde Erdoğan’ın vicdansızlık ve insafsızlıkta kırılması zor bir rekora imza atması hafızalardan silinmeyecek bir rezalet olarak anılacaktır. Cumhurbaşkanı ya sesini kesmeli ya da çekip gitmelidir.


DAVUTOĞLU'NU ELEŞTİRDİ


“AKP-PKK hükümetinin başına iliştirilen Davutoğlu’nun, terörist saldırılar sürerken şehit evladıyla tribünlerde sevinç gösterisinde bulunması da tam bir kâbustur” diyen Bahçeli, saldırının Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun şehit çocuğuyla birlikte maç izlemesinden çok önce olduğu iddilarını doğrular nitelikte konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.