Öne Çıkanlar rusya çatışma fenerbahçe ahmet davutoğlu haber

Grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, geçtiğimiz hafta HDP'nin grup toplantısına katılan Belçika Büyükelçi Trenteseau'yı eleştirdi.

"Askerimize korucumuza kurşun sıkan canilere Avrupa'da sahip çıkılmaktadır. Bunlar HDP'ye sahip çıkmak için demokrasiyi hiçe saydılar" diyen Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti:

AVRUPA İNSANLIKTAN SINIFTA KALDI

"HDP'liler için kıyameti kopartan AB yetkilileri şehitlerimizin acılarını bir kez olsun paylaşmadı. Avrupa insalıktan sınıfta kaldı.

ADAM OLANA SORMAZLAR MI: DİNLEYECEK BAŞKA KONU MU BULAMADIN!

Belçika büyükelçisi diyor ki "Bu ciddi bir konu dinlemeye geldim." Adam olana sormazlar mı: Dinleyecek başka konu mu bulamadın? Eğer yapabiliyor yüreği yetiyorsa şehit analarını dinlesin, onların yüzüne baksın."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hepinizi severim 7 yıl önce

Lan 28 saniye mecburi reklam mı olur Allahsızlar

Avatar
mustafa maden 7 yıl önce

ya arkadaş.... yazıklar olsun... 28 saniye reklammı olur..küfür yiyeceğinizi bildiğiniz halde dikkat yazsısı yazıyorsunuz... js ddj mşdkkrujşdkkdyrmdöldkj oldumu... ahlaksızlar....