Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu öğretmenler günü hediyesi

Bahçeli'den hodri meydan! Saray talimatıyla başkan olamazlar
MHP içinde 1 Kasım hesaplaşmasını hasır altı etmekle itham edilen Genel Başkan Devlet Bahçeli, Sinan Oğan'ın seçimlerin hemen ardından 2 Kasım'da partiye dönmesinin yolu açıldığına dikkat çekerek bunun bir Saray projesi olduğunu öne sürdü.


 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından, dün MHP İl Başkanları’yla bir araya gelerek il başkanlarından tam destek aldı.

Eski Iğdır milletvekili Sinan Oğan’ın partiye geri dönüşü için mahkemeden, seçimlerin hemen ardından 2 Kasım’da çıkan kararı “Bu bir Saray projesidir. Bu savcıların başka işi yok mu?” sözleriyle eleştiren Bahçeli, “Olağanüstü kurultay yapmamak için tüm yetkisini kullanacağını” belirtti.

Selda Güneysu'nun Cumhuriyet gazetisinde yer alan haberine göre Bahçeli, 1 Kasım sonrası MHP’ye yönelik eleştirilere İl Başkanları Toplantısı’nda tepki göstererek “1 Kasım sonrası, aynı anda CHP ve MHP’de olağanüstü kurultay istenmesi tesadüf değildir. HDP’de böyle bir talep neden yok mesela” dedi. Bahçeli, eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan hakkında verilen, partiye dönüş kararını da şu sözlerle eleştirdi:

“Sinan Oğan kararı yargının siyasallaşmasının göstergesidir. Tesadüf değildir. Bu bir saray projesidir. Bu savcıların başka işi yok mu. 20 gündür girilemeyen iller var. Kobane olayları sonrası HDP ile ilgili neden harekete geçmediler.”

BAHÇELİ: ALAYI GELSİN

Bahçeli, kurultay isteyen muhaliflere “Alayı gelsin” çıkışını yaptı. Bahçeli, “Hak etmeyenlerin” kurultay salonuna giremeyeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.