Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP rusya California

Bahçeli grup toplantısında bombaladı!

Muhaliflerin Olağanüstü Kurultay için açtıkları dava sonucu mahkeme, "MHP'de kurultay yapılsın" kararı vermişti. Grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, mahkemenin kararını sert sözlerle yorumladı:

"KURULTAY YOKTUR, PARALELE TESLİM EDECEK PARTİMİZ YOKTUR"

"İmza toplanma furyası başlatılmış, arkadaşlarımız aylarca meşgul edilmiştir. Tüzük kurultayına imza vermiş her arkadaşımız bizim için değerlidir.

Bunlar 40 fıın ekmek yeseler, ağızlarıyla kuş da tutsalar yine de MHP'yi kafalarına göre tanzim edemeyecekler. Çünkü, bu davanın hamuru şehit kanıyla yoğrulmuştur.

Bizim Milliyetçi hareketimizi ülkücülüğü bilmeyenlere teslim edecek bayrağımız yoktur. 18 Mart 2018 sabırla beklenmelidir. Bunun dışında olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır bizim paralele teslim edecek partimiz yoktur."

Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları;


NE YAŞADIYSANIZ MÜSTAHAK

"Olağan takvimi beklemek yerine olağanüstü kurultay beklemekte samimiyet aramamalıyız. Şimdiden yapay bayram havalarına tevessül edenleri tek tek fark ediyorum. MHP'ye nüfus etmek isteyen okyanus ötesi kaçkınlarının paralel artıklarının mutluluğunu da izliyorum. Kendi kurumlarına kayyum atandığında kıyamet koparan zümreye diyorum ki bugüne kadar ne yaşadıysanız müstahaktır. Bunlar ikiyüzlüdür.

BUNLAR DİNİ PARAYA DÖNÜŞTÜREN ABD'NİN KUKLASI

Bunlar dini paraya dönüştüren ABD'nin kuklası, islamiyetin yüzkaralarıdır. Kimse boşuna heveslenmesin. Bulanık suda balık avlamasın. Bizde tertiplere tamam diyecek acziyet yoktur. Türkiye'nin onca gündemine rağmen tartışmaların odağında MHP'nin yer alması partimizin ne kadar önemli olduğunu ortaya koymaktadır.

ANKARA - WASHİNGTON - PENSİLVANYA= MHP DÜŞMANLIĞININ ÜÇGENİ

Ankara, Washington, Pensilvanya arasında MHP düşmanlığının üçgeni kurulmuştur. Kurultay tavirleri kılığında işbaşındalar. MHP'yi geçmişte harekete geçirmek isteyen grup başarısızlığa uğramıştır."

BU HAZİN GERÇEK KAYGI VERİCİDİR

"Yeni bir karanlık devrin müessir sonuçlarını yaşıyoruz. Akıl, iman ve insaf yolundan safılmasının Müslüman coğrafyasında ne tür belalara ortam açtığı yakinen görülmektedir. Manevi bir buhran hali adeta egemenlik kurmuştur. Müslüman görünümlü münafıklar İslam coğrafyasının mağlubiyetine hizmet etmektedir. Haçlıların yapamadığı ne kadar kötülük, kalleşlik varsa din bezirganları tarafından etap etap gerçekleştirilmektedir. Bu hazin gerçek kaygı vericidir.

İHANET KUMPASINA TEPKİ GÖSTERMEK İÇİN NEYİ BEKLİYORUZ

İslam toplumlarının bugünkü krizi efendimizi samimiyetle özümsemekten uzak olmalarıdır. Peygamberimiz neyi yasaklamışsa şu anda tam tersi yaşanmaktadır. En vahşi cinayetler İslam adına işleniyorsa, mezhepçilik kanser hücresi gibi yayılıyorsa ortada devasa bir problem var demektir. Tevhid Allah'ın varlığına birliğine imandır. Vahdet ise bir olmaktır. İsyan ve ihanet kumpasına tepki göstermek için neyi bekliyoruz. Ortadoğu coğrafyasına bakınız.

KRALLAR İSLAM TOPLUMLARINI SÖMÜRMEKTEDİR

Göreceksiniz ki adalet yoktur. Kardeşlik laftadır. Birlik ve beraberlik duyguları ağır hasarlıdır. Bunların yerine savaş vardır. İtilaf egemendir. Düşmanlık diz boyudur. İkilik hat safhadadır. Müslümanın Müslümanı katlettiği bir dünya cehennem değil de nedir? Buna karşılık batıya uşaklık yapmakta rahatsızlık duymayan krallar İslam toplumlarını sömürmektedir. Kral İstanbul'a ayak basmadan yüzlerce lüks araç hizmetine tahsis edilmiştir. Bu çelişki yumağı tevhid inancıyla bağdaşmakta mıdır? Tevhid müsrifliğin karşı cephesidir.

İSLAMİYETİ TERÖRLE İLİŞKİLENDİRENLER İBLİSLE SÖZ KESMİŞLERDİR

İslamiyeti terörle ilişkilendirmeye çalışan kim varsa elinde hançer, silah varsa vahşete Allah kelamıyla hizmet eden kim varsa sapkındır, katildir. İblisle söz kesmişlerdir.

KİMLİK BİLGİLERİNİN ÇALIŞMASI TAM BİR SKANDAL

50 milyon vatandaşa ait kimlik bilgilerini içeren veri tabanı Romanya kökenli bir siteden dünyaya yayılmıştır. Bu tam bir skandaldır. mahrem bilgilere bilgisayar korsanları nasıl ulaşabilmiştir? Sayıları 50 milyona yaklaşan vatandaşın kişisel bilgileri kimlerin eline geçmiştir?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
antifeto 8 yıl önce

Daha yenimi anladin bahceli RTE iki yildan beri bunlarin kumpaslariyla ugrasiyor onlarin yaptiklarina inanip RTE ye hirsiz diye bagirmadinmi meydanlarda.Hadi bakalim AYIKLA SIMDI PIRINCIN TASINI