Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Referandum çalışmaları kapsamında Antalyalılarla bir araya gelen MHP lideri Devlet Bahçeli, darbe girişimine "kontrollü darbe" yorumlarında bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı:

NE DEMEK KONTROLLÜ DARBE? BU REZİL DEĞERLENDİRME NEREDEN ÇIKTI!

"Kılıçdaroğlu, sabah akşam 16 Nisan'ı karalamakla uğraşıyor. Ama aynı Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz'dan her nedense hiç bahsetmemektedir. Bahsetse de tıpkı geçtiğimiz günlerde olduğu gibi kontrollü darbe demektedir. Ne demek kontrollü darbe?! Bu rezil değerlendirme nereden çıktı! 15 Temmuz'a kontrollü demek, kasten ve kontrolsüzce yapılmış çarpıtmadır.

ANLAYAMADIĞIMIZ PENSİLVANYA'DAN CHP'YE MESAJLARIN NASIL ULAŞTIĞIDIR

Anlayamadığımız Pensilvanya'dan CHP'ye mesajların nasıl ulaştığıdır. Mustafa Kemal'in partisinin nasıl ikna olduğudur. Bylock mu devrede özel ulaklar mı faaliyettedir.

"KONTROLLÜ DEMEK, KONTROLSÜZ HEZEYANDIR"

CHP lideri elimde belge var diyor, o zaman niye açıklamıyorsun, hangi fırsatı kolluyorsun?  Kontrollü demek, kontrolsüz hezeyandır. Türk milletini ahmak yerine koymaya, aklıyla alay etmeye Kılıçdaroğlu ve gizli gizli mesajlaştığı FETÖ'nün kanlı teröristleri başaramayacaktır.

15 Temmuz'da FETÖ darbe kalkışmasına ABD ve Avrupa inanmıyor. Çünkü parmak izleri var. Alayı bir olmuş FETÖ'nün avukatlığına soyunmuşlardır"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet deniz 7 yıl önce

müstafa kemal in adini chp yle anmayin alakasi olabilir nasil tererün islamla anilmasini istemiyorsak