Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP rusya California

Bahçeli'ye bir rakip daha çıktı! Muhalefet partilerinde baş kaldıran kaldırana...
MHP'de kazan kaynamaya devam ediyor. 1 Kasım'da uğranan bozgunun ardından iddialara göre kafa kaldıran bir başka isim de Koray Aydın oldu. Aydın MHP'den Trabzon milletvekili adayı olmuştu ancak seçilememişti. Parti içi muhalefetin Aydın'ı istediği ileri sürülüyor.




Seçimde MHP'den Trabzon adayı olan ancak Meclis'e giremeyen Koray Aydın'la ilgili yeni iddialar... Trabzon'daki yer basının haberine göre, parti içi muhalefetin 1 Kasım seçimlerinde yeniden milletvekili seçilemeyen Aydın’a "genel başkanlık"teklifinde bulunduğu, Aydın’ın da gelen telefonların ardından nabız yokladığı ileri sürüldü. 



İddialara göre 10. Olağan Kurultayı’nda Devlet Bahçeli’nin rakibi olan ve 441 oy alan Aydın’ın adı, parti içi muhalefette yeniden "genel başkan adayı" olarak anılıyor.



KORAY AYDIN NABIZ YOKLUYOR İDDİASI...



Bahçeli’nin olağanüstü kurultayı toplamaması halinde, partinin giderek güç kaybedeceğini düşünen muhalifler Aydın seçeneğini de gündemde tutuyor. Koray Aydın’ın, sonuçlardan rahatsız olan parti teşkilatı yöneticileri, yeniden vekil seçilemeyen adaylar ve delegelerle görüştüğü de iddialar arasında. Meral Akşener’in rakip olmak istememesi durumunda Aydın’ın en güçlü seçenek olduğu iddiası var.



Haber61

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.