Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Bahçeli’den MHP teşkilatlarına uyarı
MHP lideri Devlet Bahçeli kurultay konusunda tüm teşkilatlarına genelge göndererek uyarıda bulundu.

"KORSAN VE PARALEL KURULTAY" UYARISI

Genelgede partililere "Ortada kurultay yok iken teşkilatlılarımızın meşgul edilmesine, çalışmalarının engellenmesine, partimizin bayrak ve amblemlerini kullanarak siyasi faaliyette bulunulmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Muhtemel korsan ve paralel kurultay konusunda tüm teşkilatlarımızın azami dikkati şarttır” uyarısında bulunan Bahçeli, şunları söyledi:

"KURGULANAN OYUN ÇOK KİRLİ VE ACIMASIZDIR"

“İçinden geçtiğimiz dönemde siyasi iklim şartlarındaki bozulma, sosyal ve ekonomik yapıdaki çözülme, devlet sistemindeki karmaşa Türkiye’yi daha da zora sokacak dinamikleri hızla harekete geçirmiştir. Ülkemiz adı konmamış, itiraf edilmemiş çok boyutlu kriz girdabına çekilmiş, istikrarsızlıklarla sarılmıştır. Bugünlerde felaket tellalları, kaos mimarları, fitne simsarları, dedikodu ve tezvirat mahfilleri hiç boş durmamaktadır. Artan belirsizlikleri fırsat bilen, oluşan puslu havaya umut bağlayan iç ve dış karanlık odaklar oldukça faal ve etkin haldedir. Türk siyasetindeki dalgalanma gerçeği, siyasi partileri kapsamına alan bulanma ve kanama hali aslında dış kaynaklı bir proje ve planlamanın devrede olduğuna işaret etmektedir. Terörizm şiddet ve dozajını artırırken, Türkiye’nin milli ve tarihi direnci esnetilmekte, hatta kırılmak istenmektedir. Nitekim ülke ve millet olarak karşı cephede kurgulanan ve uygulama sahasına alınan oyun hem çok kirli, hem de çok acımasızdır. Siyasi tartışmalardaki sertlik, anlaşmazlıklardaki yoğunluk milli birlik ve beraberliğimize ağır hasar ve yara vermektedir.

47 YILLIK MİLLİ ÇİZGİSİNDEN KOPARTMA SİNSİLİKLERİ...

Selden kütük kapma sevdasına kapılıp da siyaseti gayri milli ölçekte dizayn etmek isteyenlerin değirmenine su taşıyanlar; bozgunculuğun ana damarı, yıkımın ana istasyonu, buhranın ana karargahı oldukları saklanamayacak kadar nettir.  MHP’yi yapay tartışmaların içine çekerek kaleyi içten çökertme arzusu taşıyan; tarafları siyasetten ekonomiye, iş aleminden okyanus ötesine kadar uzanan geniş bir koalisyon faaliyettedir. Amaç, Türk milletinin medeniyet yürüyüşünü kösteklemektedir. Amaç, bir türlü başarılamayan, bir türlü ulaşılamayan kanlı kardeş kavgasını tutuşturmaktadır. Bu yüzden Türk milletinin özgüveniyle, öz değerleriyle oynanmakta; Milliyetçi-Ülkücü Hareket’e devamlı surette karamsarlık aşılanmaktadır. Dava arkadaşlığı hukukunu aşındırmak isteyenler su katılmamış mesnetsiz iddialara bel bağlamaktadır. Türkiye’nin gelecek umudu, son siperi, son burcu Milliyetçi Hareket Partisi’ni geriletme, içe kapatma, 47 yıllık milli çizgisinden kopartma sinsilikleri esasen yabancısı olmadığımız bir saldırıdır. Bu saldırı dün vardı, bugün de tedavüldedir"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.