Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Bakanlar Kurulu'ndan derbi açıklaması

Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, güvenlik nedeniyle ileri bir tarihi ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe maçına ilişkin açıklama yaptı. Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları; 20 Temmuz'dan itibaren başlayan bu terör saldırılarının amacı Türkiye'yi içine kapatmak. Terörden yılmadan yola devam edeceğiz. Teröre alışmayacağız, birlik olacağız.

DERBİ AÇIKLAMASI

Farklı istihbarat bilgileri alındı, maç ya seyircisiz oynanacaktı yada iptal edilecekti. Gerekli istişareler sonrası bu derbi müsabakası ertelendi. Ortada son derece tedbir almamızı gerektiren istihbarat mevcuttu. Ciddi bilgiler vardı, spekülasyonlar boştur. Gelen istihbarat bilgileri üzerine bu zor arar alındı.

AB İLE VARILAN MÜLTECİ ANLAŞMASI

4 Nisan'dan itibaren geri alımlar öngörülmektedir. Yunan adalarından alınan bir mülteci için Avrupa'ya bir mülteci gönderilecektir. Şuanda Avrupa Birliği rakam olarak 72 binde sınırlamaktadır. Ancak Merkel'in bu konudaki çalışmalarını biliyoruz. Türkiye'de AB'ye gidecek mültecilerde gidecek isimlerden en çok ihtiyaç içerisinde olanlar seçilecek. Bakıma muhtaç olanlar, ağır hastalar gibi...

Vize serbesti için bütün çalışmaları Nisan ayına kadar yapacağız. Umuyoruz ki Haziran ayında vize muafiyeti işini halletmiş olacağız. Muhalefet partilerinden Meclis'i bloke etmemelerini istiyoruz.

90 GÜN VAADİ

3 ay içinde verdiğimiz sözleri gerçekleştirmek için son çalışmalarımızı Meclis'e gönderiyoruz. Böylelikle verdiğimiz sözleri yüzde 100 yerine getirmiş olacağız.

GENÇLERE MÜJDE!

Gençler için 25 yaşın altındaki sigorta prim borçları silinecek. Ayrıca 52 maddelik reform paketi ise Meclis'e sevkedildi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.