Öne Çıkanlar ışid türkiye DAEŞ erdoğan Ahmet Yesevi Derneği

Başbakan 'dan 'fitne' uyarısı!
AK Parti'deki FETÖ temizliği, herhangi bir müsamaha gösterilmeden devam ederken, Başbakan Yıldırım da özellikle parti içine sokulmak istenen nifakın önüne geçmek üzere devreye girdi. FETÖ'nün bağlantıları kanalıyla AK Parti üzerinde oluşturmaya çalıştığı algıya karşı mücadele edilmesi üzerinde duran Yıldırım'ın, bu konudaki paylaşımlarla ilgili dikkatli olunması talimatı verdiği kaydedildi.

BU YANLIŞA DÜŞMEYELİM

Yıldırım'ın, milletvekillerine gönderdiği mesaj ile FETÖ ve terör örgütleri ile amansız mücadelenin devam ettiğine dikkati çekerek, milletvekillerinin birbirini itham ve ima edecek yorum ve paylaşımlardan kaçınmalarını istediği öğrenildi.

MİLAT 17-25 ARALIK

Yıldırım'ın 'Örgütle etkin mücadelenin 17-25 Aralık sonrası olduğuna da vurgu yapıp, 'Öncesine yönelik paylaşımlar ve söylemler bu mücadeleye katkı sağlamadığı gibi muhabbetimize de zarar verir. Bu yanlışa düşmeyelim. Nokta' diyerek bu konudaki tartışmalara da noktayı koyduğu bildirildi.

Yeni Şafak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.