Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli deniz yücel cemil bayık

Başbakan Davutoğlu'ndan İzmirlilere köprü sözü
Başbakan Davutoğlu, konuşmasına, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başladı.

Özellikle kadınlara, 1 Kasım’da AK Parti’nin zaferine vurdukları mühür dolayısıyla teşekkür etmek istediğini dile getiren Davutoğlu, “1 Kasım seçimlerinde yeni bir demokrasi destanı yazdık. Milletimiz yüzde 49,5 oyla 4 yıl için 'Emanet tekrar sizin' dedi. Hiç durmadık, 'Zaferin tadına varalım' demedik, yola revan olduk. Önce millete verdiğimiz sözleri yerine getirmek için 3 aylık programımızı ilan ettik ve şimdi gururla söylüyorum ki şu an itibarıyla 1 Kasım öncesinde verdiğimiz sözlerin yüzde 82’si gerçekleşmiş durumda. İnşallah mart sonuna kadar hepsi gerçekleşecek. Biz milletimize söz verirken ince düşünür ve bu sözü verirken mutlaka yerine getiririz” şeklinde konuştu.

"GÜN GELİR İZMİR'İ DE KÖPRÜYLE BULUŞTURURUZ"

Davutoğlu, bir vatandaşın "İzmir’e de köprü istiyoruz" şeklinde talebini seslendirmesi üzerine, "İzmir bir şey isterse biz geri durur muyuz? Allah'ın izniyle İzmir’i de köprüyle buluştururuz" şeklinde karşılık verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.