Öne Çıkanlar ışid Ebu Bekir El Bağdadi CNN muhabiri Galatasarayın teknik direktörü belli oldu Moira Orfei

Başbakan Yıldırım: Millete güvendik ve başardık

AK Parti'nin kuruluşunun 15. yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Genel Merkezi'nde sade bir tören düzenlendi. Kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın satır başları:

MİLLETE GÜVENDİK VE BAŞARDIK

"15 Temmuz'da bir kez daha gördük ki hiçbir şey eskisi gibi olmadı, olmayacak.Eğilmedik, bükülmedik, yıkılmadık. Millete güvendik ve başardık. Milletin artan güvenine hep mazhar olduk. "Her şey Türkiye için" dedik ve her şeyi Türkiye için yaptık.

FETÖ ÖRGÜTÜNE MİLLETİMİZLE DİZ ÇÖKTÜRMENİN HUZURU İÇİNDE KARŞISINDAYIZ

Sayısız ihanetle çarpışarak bugünlere geldik. 15 Temmuz gecesi millet meydanları doldurdu, çünkü Başkomutanın çağrısı vardı. Eli kanlı FETÖ örgütüne milletimizle diz çöktürmenin huzuru içinde karşınızdayız.

İKTİDAR VE GÜÇ SARHOŞLUĞUNA KAPILMADIK

Geçmişini inkar etmeden geleceğini inşa eden parti, AK Parti'dir. İktidar ve güç sarhoşluğuna kapılmadık, kapılmayacağız. Türkiye'yi, vesayet odaklarından, ihanet şebekelerinden, terör unsurlarından tamamen temizleyeceğiz. Hep birlikte Türkiye olduk.

ALLAH'IN İZNİYLE BU YOLDAN BİZİ KİMSE ÇEVİREMEZ

Yenikapı mitingiyle taçlanan bu milli birliği, dikkatle gözümüz gibi koruyacağız. Yenikapı, yeni Türkiye'nin aydınlık geleceğine açılan yeni bir kapı olmuştur. Milletin yoluna taş koyanlara inat, biz milletin yoluna baş koyduk. Allah'ın izniyle bu yoldan bizi kimse çeviremez.

AK PARTİ MİLLETLE BİRLİKTE MEYDANI VATAN HAİNLERİNE BIRAKMADI

Ülkenin ve milletin birliğine saldırıyorlar, geleceğe emin adımlarla yürüyüşümüzü durdurmak istiyorlar. Herkes iyi bilsin ki AK Parti, milletle birlikte meydanı vatan hainlerine bırakmadı, asla da bırakmayacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.