Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Binali Yıldırım'dan 'Başkanlık sistemi' vurgusu
AK Parti’nin 3’üncü genel başkanı Binali Yıldırım AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuştu.  Sayın Cumhurbaşkanımız, yolunuz yolumuzdur. Tek bayrak, tek millet, tek vatan ülküsü için hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyorum.  Bayrak değişimi sadece millet yolunda yapılacak hizmetlere bir araçtır. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Ülkemizin, insanımızın canını Türkiye'yi yakanları affetmeyiz. Terörle mücadele kararlılıkla sürecek.

Yolları böleriz. Ülkemizi asla böldürtmeyiz. Ekmeğimizi böleriz memleketi böldürtmeyiz. 
Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği sağlanana kadar operasyonlar devam edecek. Milletimiz rahat olsun. Bu terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkartacağız. Hiç kimsenin devletle bilek güreşine girmesine asla ve asla izin vermeyeceğiz. 

Göreve geldiğimde aynı kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceğiz.  Sesime inat sizlerle muhabbet etmeye devam edeceğim. Gönülden gönüle giden sesleri kimse kısamaz. Tek bir eksiğimiz var: O da yeni anayasa. Başkanlık sistemini getirmeye hazır mısınız? Türkiye güçlü oldukça yerlilikte yüzde 80'lere ulaştıkça kimse Türkiye ile aşık atamaz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.