Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Binali Yıldırım'ın Başbakan olduktan sonraki ilk konuşması
Adalet ve Kalkınma  yeni Genel Başkan ve Başbakan adayı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ilk açıklamasını yaptı.
Birlik ve beraberlik mesajı veren Yıldırım, Başbakan Davutoğlu'na verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve övgülerde bulundu.
Konuşmasına fıkrayla başlayan yeni Başbakan Binali Yıldırım, konuşmasının sonunda 'terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız' ifadelerini kullandı.

İşte Binali Yıldırım'ın ilk açıklamaları;
Aklıma bir şey geldi, temel konuşma yapmaya hazırlanıyormuş kürsüye çıkmış bakmış ki konuşması yok. Benimki gibi. Dönmüş demiş ki buraya çıkarken konuşmamı bir Allah biliyordu bir ben, şimdi artık sadece Allah biliyor.
Çok değerli yol arkadaşlarım, partimizin 19 Mayıs 1919'da Samsun'da doğan milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen güneş gibi 14 Ağustos 2001 tarihinde milletimizin aydınlık geleceğini müjdeleyen bir meşale olduğunu paylaşmak istiyorum.

GURURUN EN YÜKSEĞİ
22 Mayıs'da Olağanüstü Kongremizi gerçekleştireceğiz. Bununla ilgili tüm kademedeki arkadaşlarımız hazırlıklarını tamamladı. Ak Parti demokrasi şölenine, büyük kongreye hazır.
Kurucularından biri olmaktan her zamana onur duyduğum Ak Parti'nin genel başkan adaylığına layık görülmek benim için gururların en yükseği aynı zamanda sorumluluktur.

DAVUTOĞLU'NA TEŞEKKÜR VE ÖVGÜ
Başbakan Ahmet Davutoğlu'na bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerde dolayı partimiz adına teşekkür ediyorum. Kendisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan devraldığı bayrağı bugünlere başarı ile getirmiştir.

BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN HER TÜRLÜ ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ
Şunu herkes bilmelidir, AK Parti bir dava partisidir. Milletin geleceğini inşa etme, geçmişini koruyarak geleceğe yürüyen partidir. Dolayısıyla kurucu liderimiz başta olmak üzere, partimizin her kademesindeki arkadaşlarımızla tam bir uyum içerisinde çalışarak büyük Türkiye hedeflerine ulaşmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz.

TERÖR BELASI ÜLKE GÜNDEMİNDEN ÇIKACAK
Buradan Diyarbakır’a, hunharca katledilen vatandaşlarımızın yanına gitmeden önce bir şeyi söylemek istiyorum. Milletimiz rahat olsun, bu terör belasını milletimizin gündeminde çıkaracağız. Günümüz aydınlık olsun, Allah’a emanet olun. Milletim rahat olsun, bu terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüsnü BARLAS 8 yıl önce

R.T.ERDOĞAN 3 sene avuttu halkını,r.t.erdoğandan sonra başkan olmak için sen mi avutacaksın halkını.

Avatar
Hayri 8 yıl önce

Akp zihniyeti,bilinen akılla milleti yerinde saydırmak değil,aklı en iyi şekilde kullanarak geleceği inşaa etmek ve milletin refahını arttırmaktadır.