Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Habertürk TV'de Balçiçek İlter'in sunduğu Karşıt Görüş programına konuk olan Binnaz Torak, tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

PERİNÇEK: DEVLET, SİLAHLI ÖRGÜTE SİLAHLI MÜDAHALE ETMEYECEK Mİ

Binnaz Toprak'ın Türkiye'nin terör sorununu silahla değil sadece müzakere ve diyalog yoluyla çözebileceği söylemleri üzerine, diğer konuk Doğu Perinçek, "Silahlı bir terör örgütüne karşı silah dışında bir çözüm olmaz. kamyonlara bombaları yükleyip, İstanbul'da patlatanlara karşı silah kullanılmayacak mı?" yanıtını verdi.

BİNNAZ TOPRAK: PKK KATLİAM YAPMADI

Terör sorununun silahla çözülemeyeceğini savunan Binnaz Toprak, diğer konuk Hamza Türkmen'le de tartıştı. Binnaz Toprak, Türkmen'e "Şimdi yakın zamandaki katliamları kim yapıyor?" sorusunu sordu. Türkmen, Toprak'ın sorusuna "Şimdi PKK yapıyor." yanıtı verdi. Türkmen'in bu yanıtı üzerine CHP'li Toprak "Hayır PKK değil" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bruksel 8 yıl önce

Ruh hastasi alkolik bir sahsi muhattab almak sacma sapan bir zihniyet vur kellesine gec olay bu muhattab alinmaz dinsizler