Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Bunu da gördük! Mehmetçiği İsrail askerine benzetti

CHP'nin ibraniceyi anadili gibi bilen vekili Yasemin Öney Cankurtaran Antalya'da CHP İl Başkanlığı'nda toplantı düzenledi. Toplantıda Cankurtaran'a, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Nusaybin'de taş üstünde taş, baş üstünde baş koymayın" sözleri soruldu.

GÜNEYDOĞU'YU GAZZE'YE BENZETTİ

İsrail’de İbraniceyi ana dili gibi öğrenen Cankurtaran, bunun ilk kez Türkiye'de uygulanacak bir yöntem olmadığını kayderek, Mehmetçiğin operasyon taktiğini İsrail’e, Güneydoğu'yu daki PKK'lıları ise Gazze’ye benzetti.

"MEHMETÇİĞİN YÖNTEMİ İSRAİL İLE AYNI"



(Yasemin Öney Cankurtaran)


"Bu bir televizyon programında da soruldu ve 'Operasyon yapılan binaların tespit edilip uyarı verilerek, içeride kimse kalmasın denilip daha sonra uyarı zaten verilmiştir diye, canlı var veya yok diye vurulma yöntemi İsrail'in Gazze'yi, Filistin'i vurma yöntemidir' dedim.

"GAZZE DE BÖYLE VURULDU"

İsrail'de aynı şekilde Gazze'de bu yöntemle vurdu. Bütün dünya bu modelin İsrail modeli olduğunu bilir. Ben de şunu sordum, 'Çözüm yıkmakla mı olur Güneydoğu'da.' Sorun yıkarak değil, yapılarak, gönül alarak, yıkılan vicdanların ve binaların inşa olmasıyla sağlanacaktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Arıcı 8 yıl önce

Bunların iliği pislik. inanç ve iman yok. gerçek bir TÜRK değil tabiki bu zihniyette olanlar bu ülkeyi savunmaz.

Avatar
Aslan Lik 8 yıl önce

Adli yaptırım lütfen. Toplumu galeyana getirmek kimsenin lüksünde değil.

Avatar
busra 8 yıl önce

Chp milletvekillerinin soy kütükleri osmanlı zamanından çıkarılıp kamuoyuyla paylaşılması bence. Hatta tüm chp tarihi boyunca. Kaç türk asıllı çıkar acaba büyük merak içerisindeyim!???

Avatar
antifetocu 8 yıl önce

Chp nin basinda ESKIYA TORUNU ve bir ermeni cocugu chpnin icindede turk lukten utananlar teroristleri himaye edenler var bunlarin isi gicu TURKIYE nin onune takoz koymaktir

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Bu partiyi atatürk ün partisi diyen ler atatürkün sıçtığını yiyenlerdir atatürk çıksa mezarından bunları sıraya dizer güzel bir siker di

Avatar
Nazka 8 yıl önce

Bosverin ya bu psohopatlara...Bunlardan ailelerine de hayir yok , Allah kahretsin pislikler