Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Cem Özdemir'den Erdoğan'a küstah cevap
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Meclisi'nden geçen Ermeni tasarısı dolayısıyla Cem Özdemir'e sert tepki göstermiş,"Neymiş? Birileri de diyor ki, güya Türk... Ne Türk'ü be? Bunların kanlarının laboratuvar testinden geçmesi lazım" demişti.
Özdemir, Erdoğan'ın bu sözlerine küsthaça bir yanıt verdi ve adeta Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerini doğruladı. Özdemir, "Almanya'da meclis herhangi bir otoriter liderin keyfine göre kararlar almak zorunda değil"ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 8 yıl önce

şerefsiz alçak terörist alman devşirmesi,otoriter lider dediğin adamı millet %50 ile seçtialçak herif,sonuna kadar rte!!!,

Avatar
stefan 8 yıl önce

Amk şerefsizini vatandaşlıktan çıkartıp hain adledilsin dölü bozuk soysuzun

Avatar
Yakup sari 8 yıl önce

Serefsiz gelme bir daha turkiye ye ..

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Oruspu çocuğunada kimse söylemedimi.Başka bir ülkenin parlementosuda başka bir ülkenin adına rencide edici kararlar veremez.

Avatar
Oguz 8 yıl önce

Serefsiz kansiz pic kurusu cem derhal turk vatandasligindan cik ermeni pici deli kanliysan turkiyeye bir gitde ananin kini gör

Avatar
Ümit Demir 8 yıl önce

Şimdi dağa iyi anlaşıldı ki sen hitlerden olma naziden doğmuş birisin senin,,, yerinde olmak kimse istemez ama bana kalırsa sen o gestapo kimliğini percinleyip alaman ermenisi olduğunu tüm dünya ya haykırmak için ne duruyorsun ,,,gordumde seni kadar yalakalık yapan ilk kez ... Türk kimliği ni derhal terk et eğer biraz olsun onurun kaldıysa,,,

Avatar
aslan 8 yıl önce

Kansız sen erdoganin yar.....ye

Avatar
Özer 8 yıl önce

Otoriter olmak, yalaka ve serefsiz olmaktan bin kat daha iyidir ey cem.! Eh Bırakta artık göt yalayan ve AB dömelen bir Cumhur Başbakan'ı artık TC yok.! Bu isleri artık TC siz ve sizin gibilere bıraktı...!