Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Cemil Bayık'tan Ankara saldırısı itirafı

Ankara'da meydana gelen saldırı sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu, bombalı saldırı eylemini gerçekleştiren kişinin PKK'nın Suriye'deki kolu olan silahlı YPG örgütü mensubu olduğunu duyurmuştu.

Muhalefet çevreleri Davutoğlu'nun sözlerine inanmamış, saldırıyı YPG'nin değil bir başka örgütün gerçekleştirmiş olabileceğini savunmuştu.

PKK YÖNETİCİSİNDEN İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA

Son olarak PKK'nın Kandil'deki liderlerinden Cemil Bayık, Türk hükümeti yerine yabancı servislerin istihbarat ağıyla ortaya atılan iddialara inananları ters köşe yapacak bir açıklamaya imza attı. Bayık, Ankara'daki saldırıyı 'misilleme' olarak tanımlayarak PKK/YPG adına üstlenmiş oldu.

"MİSİLLEME"

Cemil Bayık "Ankara’da militarizmin merkezinde yapılan eylem de halkımıza karşı yürütülen insanlık dışı vahşi soykırımcı katliamlara karşı misilleme eylemi olabilir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.