Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Cemil Bayık'tan küstah tehdit!
Vice News'in haberine göre; terör örgütü PKK'nın elebaşılarından Cemil Bayık, Türkiye'yi tehdit ederek, güvenlik güçlerinin operasyonlara devam etmesi halinde dağlarda bulunan PKK'lıların da şehir merkezlerine ineceğini söyledi.

Bayık, Türkiye'nin operasyonlara ve terör örgütü PKK ile mücadeleye devam etmesi halinde teröristlerin şehir merkezine ineceğini iddia etti.

Bayık, ayrıca son zamanlarda ilan edilen sözde özerk yönetimleri destekleyeceğini savundu.

Bayık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı doğrudan bir düşman olarak tanımlayarak, Erdoğan'ın padişahvari hırsları olduğunu ileri sürdü.

Türk jetlerinin gerek Türkiye gerekse Kuzey Irak'ta PKK hedeflerine yönelik gerçekleştirdiği saldırılar hakkında da açıklama yapan Bayık, bu hava saldırılarının PKK'yı etkilediğini belirtti.

Bayık, uluslararası topluma terör örgütü PKK ve Ankara arasında barış görüşmelerinin yeniden başlatılmasına aracı olması çağrısında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet dere 8 yıl önce

Tayip erdoganı hedef gösteren çakallar tayip erdoganı degil türküyenin büyümesene düşman bu çakallar dün devlet barış süreci derken magaradamı uyuyordunuz şerefsizler bu gün götünüz sıkısınca barış dimeye basladınız biz artık devletin pkkyla masaya oturmasını istemiyoruz

Avatar
fermandar 8 yıl önce

Devlet bu terörü bitirmeden bize rahat yüzü yok pkknin gotu iyice sıkıştı dağda şehre inecek militanmı kaldı

Avatar
kızıldeniz 8 yıl önce

sıra sende cemil bayık.sıra şimdi apo gibi sana geldi

Avatar
Kenan 8 yıl önce

Seni o dağların KAZIKLARINA oturtacağız

Avatar
Can yuksel 8 yıl önce

Ne masasiymis.Devlet capulcu itlerle masaya oturmaz oradski kandirilmis cocuklara yazik o zavallilar davanladilar ama korkudan teslim olamiyorlar.cemil bayik gibi otlet bitincrye kafar oprrasyona devsm.Meclisteki Pkk lilar ve onlara destek verenleride cezalandirmalilar

Avatar
Kayseri 8 yıl önce

İtebak hele

Avatar
sabırsız laz 8 yıl önce

kanınızı içeceğiz bekleyin lancemil.

Avatar
B Dinç 8 yıl önce

Devlet itin kopugun lafı ile silah bırakmaz kurt halkını terör ristkeri destekleme digini iyi biliyorlar hep boş hayal beşindeler birkaç ilçelerde çatışma lardan dolayi terrorist ler bişeyler başardı zannediyor amma boş olan fakir halkımıza oldu devlet yeni evler yapıyor halka kürt hakkında terrorist lere destek yok