Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

CHP 2011'deki vaadine şimdi karşı çıkıyor!

Seçilme yaşını 18'e indiren yeni anayasa maddesine karşı çıkan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 2011 yılında bu maddeyi savunduğu ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 2011 Genel Seçimleri öncesinde yayınlamış olduğu bildiride yer alan maddeler, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum öncesinde dikkatleri çekti.

Seçim bildirgesi, 22 Nisan 2011'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından tüm milletvekili adaylarının katılımıyla yapılan toplantıda açıklandı. 'Özgürlüğün ve umudun ülkesi, herkesin Türkiye'si' başlıklı 134 sayfadan oluşan bildirge, yeni bir anayasaya ihtiyaç olduğu vurgusu yapıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, resmi Twitter hesabı üzerinden CHP'nin 2011'deli seçim bildirisine dair dikkati çeken bir maddeyi paylaştı.

Seçilme yaşını 18'e indiren anayasa maddesine karşı çıkan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Turan'dan imalı bir mesaj gönderildi.

Turan, CHP'nin 2011'de 'seçilme yaşı 21'e inecek' vaadinde bulunduğuna işaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.