Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

CHP, AK Parti'ye nota verdi

Adil Öksüz konusunda daha kuvvetli delillerle Almanya'nın üzerine gidilmesi gerektiğini vurgulayan Özel, "Adil Öksüz gibi teröristin, darbecinin kollanmasına, saklanmasına yönelik verilen notanın bir müzik notasından ve kıymeti harbiyesi olmayan bir şekilde algılanmasından büyük üzüntü duyuyoruz."dedi.

"NOTA VERİYORUZ"

Öksüz'ün kimler tarafından korunup kollandığı sorularını yönelten Özel, "(Bu konuda gereğini neden yapmıyorsunuz?) diye biz de Türk halkı adına, Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşları adına Adalet ve Kalkınma Partisi'ne nota veriyoruz."ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet genc 7 yıl önce

Ne acıdan bakarsan bak 15 temuz darbesinin bizzat içind e görünüyor chp bunu nasıl izah eder chp kime nasıl anlatır gezi 17 25 15 temuz chp başka ülkenin partisi gibi davranıyor

Avatar
Ayhan 7 yıl önce

Chp feto agzi olarak turkiyeyi avrupaya kötü gostermekte dir. Fetonun siyasi ayagi chp dir