Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

CHP'de istifa depremi!

CHP'den 2009 ve 2014 seçimlerinde Osmaniye Belediye Başkan adayı olan mimar Haydar Aktürk, 84 üye ile birlikte istifa etti.İstifasını düzenlediği bir basın toplantısıyla açıklayan Haydar Aktürk, istifa gerekçesini şu sözlerle açıkladı:

"30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP Osmaniye belediye başkanlığı adaylığımın ardından, seçimi kaybettiğimiz günden itibaren parti içinde bazı yöneticiler mağlubiyetin tek sorumlusu mimar Haydar Aktürk ve arkadaşları gibi göstermeye çalıştılar, bununla da kalmayıp CHP ye hiçbir oyu nasip olmayan sözde partililer ve bazı grupların kışkırtması ile linç kampanyasına maruz bırakıldım. 7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde de herkesin bildiği gibi CHP yine oyunu artıramadı. Oyun artmamasında da yine 2014 seçimlerinde olduğu gibi teşkilat yöneticileri değil milletvekili adayları sorumlu tutuldu. Tıpkı belediye başkan adaylığımda olduğu gibi bu defa aynı eleştiri okları milletvekili adaylarına yöneltildi. Buna rağmen sabırla Osmaniye CHP ilçe kongrelerini bekledim. Kongrelerden sonra gördüm ki parti yapısında geleceğe yönelik umut veren, heyecan oluşturan herhangi bir değişim mümkün değil. Bu yönetim yapısıyla, grupların kendi çıkar hesaplarından daha fazlasını düşünmemesinden dolayı, heyecanını yitirmiş bir yapının içerisinde daha fazla bulunamayacağımdan bugün itibarı ile istifa ediyorum." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.