Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

CHP'den fire iddiasına ilginç açıklama!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Selin Sayek Böke, Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında basın açıklaması yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Böke, "Dokunulmazlık konusunda en fazla fireyi CHP'nin verdiği söyleniyor. Ancak ikinci tur oylamada tavrını değiştirebileceği ve teklifin referanduma gitmemesi için  destek vereceği de söyleniyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz" sorusuna şu yanıtı verdi: "CHP'nin politikası tek tutarlı olan parti esasında bu konuda. Dokunulmazlıkların kürsü dışında kaldırılması gerekiyor. 
Bu yönde verilecek her oyda kişinin, milletvekilinin vicdanına kalmış. Bu dünde böyleydi cuma günü de böyle olacak. CHP'nin ilkesel tutumunda en ufak bir değişiklik yoktur. CHP'nin samimiyeti ortadadır. Burada samimiyetsizliği ortaya çıkmış olan en büyük parti AKP'dir."  

KILIÇDAROĞLU DEFALARCA "EVET" DİYECEKLERİNİ AÇIKLAMIŞTI
AK Parti'nin teklifi sonrasında CHP lideri Kılıçdaroğlu yaptığı çeşitli açıklamalarda sürekli olarak dokunulmazlık teklifine "evet" diyeceklerini açıklamıştı. 
Kılıçdaroğlu bu açıklamaları nedeniyle Demirtaş'tan tepkiler almıştı. 
Öte yandan, "en tutarlı biziz" diyen CHP'lilerin kendi içinde haftalardır birlik sağlayamadıkları, dokunulmazlık oylaması konusunda çatlak sesler çıktığı görülmüştü.
Son olarak da CHP'lilerin dokunulmazlıklar konusunda "ret" oyu verdikleri görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Avnî Oyanık 8 yıl önce

Refarandum ne zaman sandıklar kurulsun CHP nim yapamadığını halk yapar .Halkın özğür iradesinin karşisında CHP de HDP de duramaz.