Öne Çıkanlar Ömer İsi otel tanıtım filmi yardım pisti marcelo guedes galatasaray UEFA

CHP'den skandal 'TAK' tweeti
CHP Genel Merkezi'nin kedisi olarak bilinen "Sero" isimli kedi için açılan ve bir dönem CHP Genel Merkezi tarafından kullanılan Twitter hesabı üzerinden Ankara saldırısına ilişkin skandal bir paylaşımda bulunuldu.

YPG YAPTI ALGISINI DAĞITMAK İÇİN


Ankara'da askeri servis araçlarının geçişi sırasında gerçekleştirilen bombalı saldırıyı düzenleyen teröristin Suriyeli Salih Neccar olduğu belirlenmiş ve 1992 doğumlu olan Neccar'ın YPG ile bağlantılı olduğu da tespit edilmişti. Bugün akşam saatlerinde TAK (Kürdistan Özgürlük Şahinleri) isimli terör örgütü, Ankara'daki saldırıyı üstlendiğini açıkladı. Söz konusu açıklama ile 'saldırıyı YPG yaptı' algısını dağıtmayı amaçlayan örgüt, kısa süre sonra çuvalladı.

CHP'Lİ HESAPTAN TAK PAYLAŞIMI

CHP'nin kedisi olarak anılan 'Şero' isimli kedi için açılan ve bir dönem CHP Genel Merkezi tarafından kullanılan Twitter hesabı üzerinden açıklamanın ardından tepki çeken bir paylaşımda bulunuldu. öz konusu tweette, bir mekana ait '@TAKadikoy' hesabı etiketlendi. Saldırıyı üstlenen örgütün ismine atıfta bulunulan paylaşım yoğun tepki aldı. Paylaşım, gelen tepkiler üzerine kaldırıldı. Paylaşımın daha çok kişi ulaştırılması için 'Friday Follow' etiketinin de yer alması dikkati çekti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.