Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd operasyon

CHP İzmir kongresinde Tuncay Özkan-Aziz Kocaoğlu kavgası!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Tuncay Özkan arasında kontenjan gerginliği, kongreyi karıştırdı.

CHP'nin bugün yaptığı İzmir İl Kongresi'nde kontenjan gerginliği yaşandı. Kongrede kürsüye ilk çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yaptığı konuşmasında taraf olduğu iddialarına sert yanıt vererek şunları söyledi:

"CHP'YLE ALAKASI OLMAYAN İZMİR'İ DİZAYN ETMEYE KALKAMAZ"

"İzmir'in adresini bilmeyenler, İzmir'le ilgili olmayanlar, CHP ile alakası olmayanlar kalkıp İzmir'i dizayn etmeye kalkamaz. İzmir'in 2009 yerel seçimlerinde 28 ilçesini ve büyükşehir belediyesini alan benim, 2014 yerel seçimlerinde 22 ilçe belediyesini ve Büyükşehir Belediyesi'ni kazanan da şahsımdı. Bu süreci çok iyi biliyorlar. Bu süreçte kimlerin arkadan hançerlediğini çok iyi biliyorlar. Bilmeyenler o günleri yaşamayanlar çeşitli nedenlerle buradan aday olup milletvekili adayı olanlar bu gerçeği öğrenemezler. Çünkü yaşamadı, yaşayamazlar da onlar kulis siyaseti yapıyorlar.

"KİMSE İZMİR'İ KÖPEKSİZ KÖY SANMASIN"

Bizler halk siyaseti yapıyoruz. Halk siyaseti yapmaya da devam edeceğiz. Kimse İzmir'i köpeksiz köy sanmasın. İzmir'in sahibi Aziz Kocaoğlu değil. İzmir'in sahibi CHP delegeleri de değil. 4.5 milyon İzmirli'dir."



TUNCAY ÖZKAN: AZİZ BAŞKANI KINIYORUM

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ise, Aziz Kocaoğlu'nun ardından sahneye çıkarak şunları söyledi:

"Aziz Başkanı kınıyorum. Ben de kontenjandan geldim. Böyle büyük bir başkana 'kontenjandan gelenler İzmir'i dizayn edemez' demesini yakıştıramadım. Hangi ön seçimden geldin başkanım? Seni hangi ön seçimden getirdiler? Tüzüğümüzü nasıl ayaklar altına alınırsın. Hiç yakışmadı"



SALONDA BİR ANDA KAVGA ÇIKTI

Tuncay Özkan'ın bu sözleri üzerine salondan “İzmir Aziz'dir, Aziz kalacak” sloganları yükseldi. Özkan bunun üzerine "İzmir CHP'dir, CHP kalacak' diyorum” dedi. Bu sözlerin ardından delegeler ve partililer Özkan'ın bulunduğu kürsünün önüne gelerek Özkan'ı yuhalamaya başladı. Kongre salonunda kavga çıkarken, mevcut il başkanı Bedri Serter, ortamı sakinleştirmeye çalıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.