Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor'a konuk olan CHP Grupbaşkanvekili, Manisa Milletvekili Özgür Özel, referandum sürecine dair açıklamalarda bulundu.

"ARDA HAT-TRİCK YAPTIĞINDA SEVİNMİŞTİM"

Özgür Özel, Barcelona'da oynayan Milli futbolcu Arda Turan ile Fenerbahçe'nin efsanelerinden, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in referandumda evet için başlatılan kampanyaya destek vermelerini eleştirdi.

Özel, "Arda Turan hat-trick yaptığında nasıl sevinmiştim. Rıdvan Dilmen sakatlandığında yaşlı amcaların ağladığını görüyordum. Ne gerek vardı taraf olmalarına" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turhan 7 yıl önce

Sayin vekil bozuntusu birkere iyi dusunun trk edicem lan bu chpde bitanedemi adam cikmaz kendileri soluyor agziyla biz adam degiliz diye aynen dogru ulke icin bise biseye evet deseniz saszmam ne yavsaksiniz ya

Avatar
mst 7 yıl önce

Eveeet!