Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

CHP'li Roman vekilin konuşmasında renkli anlar

Türkiye'nin ilk Roman kökenli milletvekili Özcan Purçu, bütçeden Romanlara da pay istedi.

Meclis Genel Kurulu'nda geçici bütçenin 2'nci maddesi görüşülürken söz alan Özcan Purçu bütçeden Romanlar ile ilgili sözleriyle büyük alkış topladı. Maliye Bakanı Naci Ağbal'a dönen Özcan Purçu, Romanlara bütçeden pay verilmesini konusunda, "Söz mü sayın bakanım söz mü?" diye sordu.

AK Parti sıraları alkışladı

Özcan Purçu, milletvekillerini Romanca selamlayarak, "Allah aşkına Romanları sevmeyen var mı? Romanlar kadar güler yüzlü olan var mı? Ama en fakir de Romanlardır" sözleri üzerine hem muhalefet hemde iktidar sıralarında uzun süre alkışlandı.



Milletvekilleriyle kucaklaştı

Purçu konuşmasını bitirdikten sonra da CHP'li milletvekilleri ayağa kalkarak alkışladı. Sempatik konuşması ve tavırlarıyla milletvekillerine gülümseten Özcan Purçu Maliye Bakanı, Meclis Başkanı ile tokalaştıktan sonra milletvekilleriyle kucaklaştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.