Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

CHP'li Tekin 3.Köprü'ye karşı teklif verdi

İstanbul trafiğini rahatlatmak için yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün tamamlanıp faaliyete geçmesinden sonra CHP'li Gürsel Tekin'den köprüye karşı teklif geldi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılmasıyla ağır vasıta ve yolcu otobüslerinin İstanbul'un merkezine girmeden yollarına devam edebiliyor. Ağır vasıtalar, daha önce Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden belli saatlerde geçebiliyor, bu da bu araçların sürücülerinin uzun saatler beklemesi anlamına geliyordu. Ayrıca bu ağır vasıtalar, geçiş saatlerine kadar şehir içinde beklediklerinden trafiğe de olumsuz etki yapıyordu. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılmasıyla ağır vasıtalarla ilgili bu sorunlar ortadan kalktı. 

SİT ALANI TEKLİFİ

Öte yandan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve güzergahında bulunan tüm alanların birinci derece sit alanı ilan edilmesi için kanun teklifi verdi.

TEKİN'DEN AÇIKLAMA

TBMM Başkanlığı'na verdiği kanun teklifiyle ilgili açıklama yapan Tekin, "3.Köprü inşaatı nedeniyle katledilen ormanlar birçok hayvan türünün de yuvasıydı. Bir kaç yıl öncesine kadar yemyeşil olan tepeler artık çorak arazi görünümünde. Kesilen ağaçlar nedeniyle bölge ekosistemi zarar görmüş, su havzaları kirlenmeye başlamış ve arabalardan çıkan karbon, kullandığımız sulara karışmaya başlamıştır bile" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sedat Düzyurt 8 yıl önce

Adama sormazlarmi 3 köprü yapılmadan önce o canım ormanların içinde yapılan villa kentleri sayın vekil görmedimi acaba.. onlar ne olacak ormanın bağrına hançer gibi saplanan bu yapılar la ilgili de bir önerisi olur umarım....

Avatar
ahmet 8 yıl önce

Lanbi git şurdan lüzumsuz herif

Avatar
ahmet 8 yıl önce

Lanbi git şurdan lüzumsuz herif

Avatar
Samil 8 yıl önce

Heykel yapsa severler bu pezevenkler

Avatar
ziyaacarpusatcioglu 8 yıl önce

İktidara geldiklerinde sit alanı yaparlar belki de yıkarlar bunlar heykel yapmayı bilir yol köprü yapmak başka iktidarların işidir.

Avatar
Ahmet Kaya 8 yıl önce

O nesli tükenen hayvanlar listesine bunun gibi hayvanlarıda ekleyelimde koruma listesine alınsın. Hazımsızlık kıskançlık hainlik kötü hastalık,çareside yok.

Avatar
Cenk 8 yıl önce

Köprü güzelde bir işe yaraması için daha iki yıl var
Şuanda fayda dan çok zararı var gibi.... Sayın yetkililer tüm yolları bitirip açılışı yapsalardı iyi olurdu

Avatar
hasan 8 yıl önce

Kesilen ağaçları bugavatlara dikelim