Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

CHP'li vekilden 'evet' diyenlere skandal itham!

CHP Ankara Milletvekili ve İsmet İnönü'nün torunu Gülsün Bilgehan, referandum sonuçlarının netleşmesiyle birlikte sosyal medya hesabı üzerinden skandal bir açıklamada bulundu.

Sandıkların açılmasıyla birlikte 'evet' tercihinin yüzde 51,4 puanla önde olduğu açıklandı. 'Hayır' cephesindeki CHP'den ise skandal bir açıklama geldi.

ÜLKENİN YARISINA HAKARET!

Referandum öncesi 'evet' tercihine karşı halka 'denize dökmek' gibi tehditler savuran CHP'de bu kez Ankara Milletvekili Bilgehan hakaretler yağdırdı.

Referandum sonuçları için Bilgehan, "Her türlü zorbalığa rağmen, bu ülkenin yarısı cesur ve namuslu ya" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 7 yıl önce

Evet doğru söylüyorsun geri kalan yarısında senin gibi orospu hain şerefsiz Soysuz aşşalık fahişe kör nankör kanı beşpara rt mez yılan vatan haini kaltak sen benim hür iradeye dil uzat değil vekil kim olursan ol senden hesap sorulur dedem İnönü gavatı da tam bir haindi