Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

CHP lideri neden çark etti?
Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, yaptıkları araştırmaya göre; 24 Kasım tarihinde Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesi ile sonuçlanan olayda araştırmaya katılanların yüzde 70,7'sinin Türkiye'yi haklı bulduğunu söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NU ÇARK ETTİREN SONUÇ


Ankette CHP seçmeninin yüzde 62,9'unun Türkiye'nin doğru yaptığını düşündüğü ortaya çıktı. Oysa Kemal Kılıçdaroğlu, uçağın düşürülmesinin ardından Putin'den bile önce davranarak hükümete tepki göstermişti. Sonuçların ardından ikinci Rus uçağı krizinde Kılıçdaroğlu bu defa hükümetin yanında tavır sergiledi.

SEÇMEN TÜRKİYE'Yİ HAKLI BULDU

Rus uçağının düşürülmesi konusunda Türkiye'yi haklı bulanların partilere göre dağılımını açıklayan Daşdemir;

"AK Parti'liler arasında yüzde 83,

CHP'lilerde yüzde 62,9,

MHP'lilerde yüzde 87,

HDP'lilerde yüzde 29,3,

SP'lilerde ise yüzde 85,7.

Buradaki oranlardan da görüleceği üzere her parti tabanından büyük bir destek vardır. AK Parti, MHP ve SP'lilerin ittifakı tabanda net bir şekilde göze çarpmaktadır. CHP'lilerin bile bu konudaki desteği 62,9 gibi yüksek bir orandır. Bu oranlar da göstermektedir ki milli meselelerde Türk Milleti hep birlikte devletin arkasında yer almaktadır." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.