Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

CHP'nin 2019 'genişliği'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, 2019'daki cumhurbaşkanlığı seçiminde gösterecekleri adayı anlattı.

"SEÇENEKLER ÇOK GENİŞ"

Tezcan şu ifadeleri kullandı, "Biz erken isim telafuz etmeyeceğiz. Onun adaylığı da seçeneklerden biri ama seçeneklerimiz çok geniş, onu söyleyeyim. Demokrasi, adalet ve huzur ekseni çok daha büyük bir şansa sahip. Aday blokajı yok burada." 

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belli değil

"KILIÇDAROĞLU'NUN ISRARI YOK, GENİŞ BİR ALANIMIZ VAR"

AK Parti'nin adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu kaydeden Tezcan;

"Bize deniyor ki ‘Adam 1-0 önde başlıyor. Siz daha adayı beliryeceksiniz, geriden geliyorsunuz'. Ama bence bu onların dezavantajı ve bizim avantajımız. Ak Parti'de başka bir adayı telaffuz etme şansımız yok. Sistem tıkanmış. Oysa burada öyle geniş ve zengin bir alan var ki. CHP'nin genel başkanının ‘Aday olacağım' ısrarı ve kompleksi yok. Biz sonuç alalım diyoruz. Getireceğimiz başkan yeniden demokrasiyi inşa edecek bir aday olacak." açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.