Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

CHP'nin Demirtaş ve HDP sevgisi!

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, son olarak ‘CHP ve HDP’nin karşılıklı olarak birbirlerine eleştirileri vardır. Ancak bu dönem için bu eleştiriler ertelenebilir’ demişti.

DEMİRTAŞ'IN CHP'YE ÇAĞRISI SORULDU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Evrensel’den Cem Gurbetoğlu’nun konu ile ilgili, "HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın birlik konusundaki mesajlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi. 

"DEMİRTAŞ'IN TEK DERDİ BARIŞ"


Aykut Erdoğdu şöyle konuştu; "Demirtaş’ın kişisel olarak terörün bitmesi için, barışın sağlanması için çaba gösterdiğini düşünüyorum. Ama PKK’nın bu ülke için bıraktığı çok kötü bir hafıza var. Bu kötü hafıza Demirtaş’ın ve HDP’nin üzerinde sürekli bir yük oluyor.

"HDP PKK'LILAŞTIRILMAYA ÇALIŞILIYOR"

İktidar 4 sene öncesinde söylediklerinin aksine, HDP’yi PKK’lılaştırmaya çalışıyor. Oysa HDP’nin PKK’dan kurtulmasına, sivil bir alternatif olarak yaşamasına destek vermemiz gerekiyordu."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.