Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

CHP Teröriste ağlayıp şehit cenazesine katılıyor
Hendekçi teröristlere “Arkadaş” diyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehit cenazlerinde boy göstermesi ikiyüzlülük olarak yorumlandı.

Partisinin milletvekilleri de liderlerinden geri kalmıyor. Ataşehir’deki Buzgate skandalıyla Meclise giren Gamze İlgezdi, Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ile birlikte bir süre önce PKK’lı teröristin cenazesinde gözyaşı dökerken, Tanrıkulu’nun da aralarında bulunduğu CHP heyeti hazırladıkları Güneydoğu raporunda “devletin katliam yaptığı” vurgulandı.

Kılıçdaroğlu, Diyarbakır ziyaretinde, hendekçi teröristler için “Barikatları kuran arkadaşlar” ifadesinden sonra, son zamanlarda şehit cenazelerinde ön saflarda yer tuttu.

US UÇAĞI ÇARKI

Sınırlarımızı ihlal eden Rus uçağının vurulması konusunda, “kaygılıyım” diyen Kılıçdaroğlu, son ihlalde ise “Sınırlarımız ihlal ediliyorsa gereği yapılmalıydı” dedi. Süleyman Şah Türbesi’nin yeri değiştirilmede de farklı açıklamalar yapan seçim mitinglerinde “ İmam Hatip okullarını kuran zaten CHP” dedi. Ancak seçim beyannamesine İHL’lerin orta kısmını by-pass edecek düzenlemelere yer verdi.

DERSİM HANDİKAPI

Kılıçdaroğlu Dersim olayları konusunda “Dersim’i tarihçiler incelemeli” dedi. Ertesi gün Başbakan Tayyip Erdoğan’ın özrünün yeterli olmadığını Cumhurbaşkanı’nın özür dilemesi gerektiğini söyledi. Daha sonra Dersim’de isyan olduğu ve dönemin şartları içinde değerlendirilmesi gerektiğini açıkladı. Bir süre sonra özür dilemenin kin ve nefret tohumu ekmekle eş anlamlı olduğunu ifade etti.

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.