Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

CHP ve HDP bayramlaştı
HDP’nin Ramazan Bayramı’nın ikinci günü gerçekleştireceği bayramlaşma programında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) dışında AK Parti ve MHP yok.

ÖNCE CHP, HDP'Yİ AĞIRLADI

Ramazan Bayramı sebebiyle yapılan partiler arası bayramlaşmada CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır başkanlığındaki heyet, HDP Ankara Milletvekili Mithat Sancar, Eş Genel Başkan Yardımcıları Sezai Temelli ve Serpil Kemalbay'ı ağırladı.



HDP'nin kabul heyetinde Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen, Eş Genel Başkan Yardımcısı Alp Altınörs ve Eş Genel Başkan Yardımcısı Filiz Koçali yer alıyor.

ARDINDAN HDP, CHP'Yİ AĞIRLADI


HDP'nin ziyaretinin ardından HDP Parti Sözcüsü ve Kars Milletvekili Ayhan Bilgen başkanlığındaki heyet, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ve CHP Meclis Üyesi Ahmet Caner Yenidünya'yı ağırladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.