Öne Çıkanlar ışid türkiye terör terör örgütü saldırı

CHP yine dini siyasete alet etti!

16 Nisan'da yapılacak referandum için sahalara inen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Manisa'da seçmenlere hitap etti.

Referandumun Türkiye için çok önemli olduğunu söyleyen Muharrem İnce, evet oyu kullanacaklara Kur'an-ı Kerim'in ilk ayetini okumalarını tavsiye etti.

"OKUYUN BAKALIM EVET DİYECEK MİSİNİZ"

İnce, "Evet demeyi düşünenler emin olun ki bir kere okusalar yüzde 1 bile 'evet' çıkmaz. Kur'an-ı Kerim'in ilk emri oku'dur. 'Evet' verenlere Kur'an-ı Kerim'in emrine uyun, önce bir okuyun diyorum. Okuyun bakalım 'evet' diyecek misiniz. Ben 18 maddeyi 50 kere okudum." diye konuştu.

CHP'den 'evet' oyu vereceklere ayetli gönderme

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Hadi yine ayak üstüne düştün muharrem kuranda dinsizi başınıza sizi yönetmesi için seçmeyin diyor onun için ben kuranı dinliyeceğim ve evet