Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California haber botu Sea Pearl Ataköy

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Can Dündar' açıklaması

Belarus ziyaretinden dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçakta gazetecilerle sohbet etti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan Almanya'nın Can Dündar'a gösterdiği yakınlığı ise şu sözlerle değerlendirdi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya ve Fransa’nın Can Dündar’a gösterdiği yakınlığı şöyle değerlendirdi:  “Almanya’da Cumhurbaşkanlığı makamının yaptığını düşünün; terörden yargılanarak 5 yıl ceza almış, adli kontrolle bırakılmış, buradan kaçmış olan birini alıyor, makamında eşiyle beraber karşılıyor. Ona özel muamele yapıyor.

TAM BİR SKANDAL

Fransa’da Paris Belediyesi fahri hemşehrilik beratı veriyor. Bunlar tam bir skandal. Bu skandallar, aslında yarın dönüp onları vuracak.

ŞAŞIRMAYIN

‘Sırtımızı PKK’ya, PYD’ye, YPG’ye, Kandil’e dayıyoruz’ diyenlere yarın bunlar ödül vermeye kalkarlarsa şaşırmayın. Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland’a hassasiyetlerimizi aktardım. Ne yazık ki Avrupa Konseyi’nde de Avrupa Parlamentosu’nda da binaların koridorlarında terörist başının resimlerinin asılmasına müsaade edilebiliyor.

Terör örgütün afişleri, pankartları asılıyor; çadır kurmasına müsaade ediliyor. Şu anda Batı’da adeta şirazesinden çıkmış bir yapı var. Avrupa’nın terör örgütüne sırtlarını dayayanlara sahip çıkmaya kalkışması bizim şehit ailelerimizi tabii ki rahatsız ediyor. Almanya ve  Belçika Büyükelçiliği önünde yapılan barışçıl gösteriler bu rahatsızlığın ifadesidir.”

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.