Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Efes-2016 Birleşik Müşterek Atışlı Tatbikatı’nı izlemek için ve İzmir’de bir dizi ziyaretlerde bulunmak için kente gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından sonra halka seslendi. Erdoğan, "Başkan Erdoğan" sloganlarıyla karşılandı.

İşte Erdoğan'ın coşkulu kalabalığa yaptığı o konuşması!

"TERÖRÜN VE UZANTILARININ SON ÇIRPINIŞLARI"
"Biraz gecikmeli de olsa bugün sizlerle bir aradayız. İzmir Milletvekilimiz Başbakan Binali Yıldırım Bey ve sizlerle İzmir'de bulumuş durumdayız. Yarın Efes tatbikatında bulunacağız. Bu tatbikat bugüne kadar olanlardan daha zengin ve güçlü bir tatbikat olacaktır."

"Dün Fethin yıldönümünü çok farklı kutladık. Devlet milletle buluştu. Diyarbakır'da ve Kırşehir'de de aynı şekildeydi."

"Sevgili İzmir şunu unutmayın. Bölücü terör örgütünün bu son çırpınışlarıdır. Bunların uzantılarının da son çırpınışları olacaktır. İnşallah bu devlet, hükümeti ile birlikte siyasetin dilinden anlamayana parlamentoda dersini verdi. Önce kaçanlar sonra 376'nın içinde yer aldı. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir."

"BİZ SADECE RABB'İN HUZURUNDA EĞİLİRİZ"
"Biz beşerin önünde eğilmeyiz. Biz sadece ve sadece Rabbimizin huzurunda rükuda eğiliriz. Bize başkası asla yakışmaz. Bugüne kadar eğilmedik bundan sonra da eğilmeyeceğiz."

"GEÇMİŞİNDE KAN OLAN ONLAR"
"Ne dedik gidiyoruz, gece gündüz dedik. Rahmetli Menderes ne dedi son söz milletindir dedi. Biz ne dedik son karar da milletindir dedik. Fakat bunu anlamayanlar var. Ne diyorlar Bizim kanımızı dökersiniz diyorlar. Bu adamlara şöyle demek lazım. Bizim geçmişimizde kan yok. Sizin geçmişinizde kan var. Siz Rahmetli Menderes'i ipe gönderenlersiniz. Bu İzmir bu Ege bu ifadelerin hesabını en kısa zamanda soracaktır. Niye parlamento değil de kan. Nerede demokrasi nerde parlemento. Bizim tek derdimiz var o da sandık."

"BAYRAMDAN ÖNCE OSMAN GAZİ KÖPRÜSÜ'NÜ AÇACAĞIZ"
"Hep şunu söyledim. Halep oradaysa arşın işte burada. Sizlerin aşkı sizlerin heyecanı bizleri her zaman dağları deldirdi. Bizler Ferhat olduk, sizler Şirin. Dağları deldik."

"İnşallah bayramdan önce Osmangazi Köprüsünü açıp, Orhangazi ile bütünleştireceğiz. 40 km otoyol. İzmir-İstanbul 3- 3 buçuk saate düşecek. Kaza riski azalıyor. Öyle bir yolculuk yapacaksınız ki yollar pırıl pırıl."
"Bu batı neden Türkiye'yi kıskanıyor. Neden PKK'yı destekliyorlar, neden silah veriyorlar. İşte bundan. PKK'nın güdümündeki siyasetçilerde kaçıyor bir bir. Bu operasyonlar Türkiye'ye huzur gelene kadar sürecek."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.