Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir halk TV kimin Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tahir Elçi'nin öldürülmesini değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi hakkında açıklamalarda bulundu.

"TERÖRLE MÜCADELEYE DEVAM"


Erdoğan, "Sözlerimin hemen başında bir üzüntümü ifade etmek istiyorum. Az önce Diyarbakır'da yaşanan bir çatışmada Diyarbakır Baro Başkanı sayın Tahir Elçi'nin öldüğünü, 1 polisimizin de şehit olduğunu öğrendim. Ayrıca polislerde ve gazetecilerden yaralananlar var. Sayın Elçi'ye ve şehit polisimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum. Bu olay Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığının ne kadar doğru olduğunu göstermiştir. Bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Burada durmak yok, yılmak yok. Aynı kararlılıkla buna devam edeceğiz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.