Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Cumhurbaşkanı Sözcüsü AK Parti tabanınında sevmeyeceği açıklamalar yaptı

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ankara’daki saldırılarla ilgili soruları yanıtladı. Kalın, özellikle HDP’li yetkililerin ileri sürdüğü “katliamı hükümet yaptı” iddialarına yanıt verdi. Kalın bu iddianın komplo teorisi olduğunu söyledi. “Bu iddia 11 Eylül saldırılarının arkasında ABD hükümetinin olduğu iddiaları kadar saçmadır” dedi.

Kalın saldırıyla birlikte başlayan soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Saldırının arkasında IŞİD ve PKK’nın olabileceğini belirten Kalın Türkiye’nin IŞİD karşıtı bir koalisyonun içinde olduğunu ve PKK’nın aylardır terör faaliyetlerine devam ettiğinin altını çizdi.

Kalın muhalefetten gelen “katliamı devlet yaptı” iddialarına da sert yanıt verdi. Bu iddiaların komplo teorisi olduğunu savunan Kalın ABD’den örnek verdi. “Bu iddia 11 Eylül saldırılarının arkasında ABD hükümetinin olduğu iddiaları kadar saçmadır” açıklamasını yaptı.

Kalın’ın 11 Eylül sonrası ortaya atılan komplo teoriyle HDP’nin iddialarını aynı çatı altında değerlendirmesi tabandan da tepki toplayacağa benziyor. Çünkü 11 Eylül saldırının ABD hükümeti içindeki bazı birimlerin yapmış olabileceğine dair çok ciddi teoriler ve kanıtlar var. O komplo teorilerini aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz...


Komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.