Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Davutoğlu balkon konuşması yaptı: Şiddet dili kaybedecek
Başbakan Ahmet Davutoğlu Ak Parti’nin seçim zaferinin ardından başkon konuşması yaptı. Başbakan AK Parti Genel Merkezi'nin balkonunda, kendisini bekleyen on binlerce kişiye seslendi.

 

İŞTE BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NUN SÖZLERİ

Kardeşlerim, Türkiye'nin genel merkezinden, bu demokrasi kürsüsünden 78 milyon vatandaşımızın her birine selamlarımızı, muhabbetlerimizi, saygılarımızı sunuyoruz..

Kurucu genel başkanımız ve halkın doğrudan oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanımızı selamlıyorum.. 1, 5 milyarlık İslam alemine selam olsun

13 yıl içinde bu hareketin içinde bulunmuş, ter dökmüş bütün gönüldaşlarımı selam ediyorum. Yurtiçi ve yurtdışında rekor katılım sergileyerek iradelerine sahip çıkan vatandaşlarıma selam ediyorum.

2002'den bu yana sahip çıktığınız partinize, evlatlarınıza yine sahip çıktınız. Milletin kaderini partimizin kaderiyle bir kez daha birleştirdiniz. Ülkemizin üzerine oynanan oyunları gördünüz ve 'biz bu oyunu bozacağız' dediniz ve bozdular.

ESKİ TÜRKİYE SANDIĞA GÖMÜLDÜ

Sizler, sandıklara sadece eski Türkiye'nin partilerini değil, kaosu, şiddeti, terörü, istikrarsızlığı gömdünüz. Eski Türkiye'nin bütün anti demokratik uygulamaları tarihe gömüldü..

'ŞİDDET DİLİ KAYBEDECEK'

Türkiye daha güzel, daha şefkatli, daha güçlü olacaktır. Husumet, nefret ve şiddet dili kaybedecek Türkiye demokrasiyle özgürleşmeyle kalkınmaya büyümeye devam edecektir. Buna destek veren herkese minnet ve şükranlarımızı bir kez daha ifade ediyorum. Bu zafere imza atan bütün kardeşlerimle aziz milletime bir kez daha teşekkür ediyorum. Türkiye’yi her türlü kutuplaşmadan, her türlü gerilimden çıkaracağız. Sandıkta ne istediğini açıkça söyleyen bütün vatandaşlarımız emin ve müsterih olsunlar. AK Parti’ye oy veren bütün seçmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. diyorum ki bugün coşku sizin hakkınız. Ama coşkuyu vakarla yaşayacaksınız. Bugün Konya’da sonra Ankara’dan buraya kadar bizi bağrına basan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.