Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Davutoğlu'na tebrik telefonları gelmeye başladı!
1 Kasım seçimlerinden zaferle çıkan AK Parti lideri Ahmet Davutoğlu'na tebrik telefonları geliyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve KKTC lideri Mutafa Akıncı Başbakan Davutoğlu'nu atayarak tebrik etti. 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu arayarakseçimlerdeki başarısından dolayı tebrik etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım milletvekili genel 
seçimlerinin neticesi hakkında kendisini tebrik etmek üzere arayan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’le görüştü. 

Türkiye’nin gücü ve istikrarını kendi güç ve istikrarları olarak gördüklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Aliyev, hükümetin kurulmasının ardından Başbakan Davutoğlu’nu Bakü’ye beklediğini ifade etti. Aliyev’e teşekkür eden Davutoğlu, Azerbaycan’da Türkiye’yle aynı gün gerçekleştirilen genel seçimler için tebriklerini ileterek, yeni hükümetin başbakanı olarak ilk iki seyahatinden birisini kardeş Azerbaycan’a yapacağını belirtti.

Davutoğlu'nu KKTC lideri Mustafa Akıncı da telefonla arayarak tebrik etti...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.