Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Davutoğlu'ndan cenazelerde tekbir için talimat
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Strasbourg zyaretinde kendisine eşlik eden gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Başbakanlık müsteşarına şehit cenazelerinde “Cenaze Marşı yerine Itri’nin Tekbir’i kullanılsın talimatı verdim dedi.

CENAZEDE TEKBİR İÇİN TALİMAT VERDİM

-Özellikle şehit cenazelerinde “Cenaze Marşı yerine Itri’nin Tekbir’i kullanılsın” tartışması başladı. Bu konuda bir çalışma var mı?
Diyanet İşleri Başkanı’mız ile bunu konuştuk, bizim de zihnimizde yara olan bir husustur. Başbakanlık Müsteşarı’mız Kemal Bey’e bu konuda çalışma yapması talimatını verdim, ilgili kurumlarla istişare edilecek. Bu merasimlerin milletimizin duygularına ve inanç dünyasına hitap eder tarza getirilmesi için bir çalışma yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.