Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Davutoğlu'ndan Demirtaş'ın çağrısına tepki

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AB Konsey Başkanı Donald Tusk ile düzenlenen ortak basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CAMİLERİ YAKANLAR BUNLAR, EZANLARI SUSTURANLAR BUNLAR

Davutoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Cuma namazı çağrısına ilişkin "Diyarbakır'da Fatih Paşa Camii'ni yakanlar bunlar, ezanları susturup minarelerden bir takım marşları çaldıranlar bunlar, Hazreti Peygambere açıkça hakaret edenler bunlar. Şimdi Cuma namazını hatırladılar" dedi.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

"Bütün provokasyonlara, bütün şiddet, terör çağrısına rağmen bu çağrılara kulak asmadan, Diyarbakır'ın onuru ve huzuru için vakur bir tavır sergileyen Diyarbakırlı vatandaşlarımıza, hemşehrilerimize teşekkürü bir borç biliyorum.

Onlar barikatların arkasındaki kandırılmış çocukları düşünmüyorlar. Dertleri örgütün elebaşlarını kurtarmak.  Elebaşlarını kurtarmak için çaba harcıyorlar. Sur'u ben Demirtaş'tan daha iyi bilirim ve o topraklara aşkla bağlıyım, Diyarbakır da bunu iyi bilir. Demirtaş'ın meselesi halkı sokağa dökmek."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.