Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Davutoğlu'ndan "IŞİD'i destekliyor musunuz" sorusuna ilginç cevap!

İstanbul Üsküdar'da öğrencilerle biraraya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu'na bir öğrenci muhalefetin IŞİD eleştirilerini başbakana sordu. Ahmet Davutoğlu ise gayet soğukkanlı bir şekilde "Şimdi bana bakın yüzüme gözüme bende IŞİD’i destekleyecek yüz var mı" dedi. Davutoğlu'nun bu açıklamalarının ardından salondan alkış sesleri yükseldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Üsküdar öğrencilerle buluştu. Davutoğlu farklı kesimden öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Bir ara öğrencilerden biri
muhalefetin IŞİD eleştirilerini Davutoğlu'na sordu. Başbakan öğrenciye ilginç bir cevap verdi:

"Şimdi bana bakın yüzüme gözüme bende IŞİD’i destekleyecek yüz var mı? Bizim temsil ettiğimiz İslam IŞİD’in tam karşıtı. IŞİD’i yok edecek İslam odur. PKK’ya operasyonlar başlamadan IŞİD’e operasyonlar başlattık."

Davutoğlu sözlerine şöyle devam etti;

"Sabahları erken çalan telefon beni tedirgin eder. Daha gece uykumun bölünmediği hiçbir gün yaşamadım. Genelde İçişleri bakanlığından aradıklarında o anda insanın zihnine bir şüphe düşer. Bu sabah içişleri bakanımız aradığında, Diyarbakır’da yapılan operasyon sırasında kapıyı açmak için yüklenildiğinde oraya yerleştirilen bombalarla iki şehit verdik. Bu kadar yoğun mücadele veriyoruz ama hala benzer suçlamalar yönlendiriliyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.