Öne Çıkanlar son dakika rusya haber terör terör örgütü

Davutoğlu'ndan muhalefet liderlerine Rus uçağı yanıtı!
Grup konuşması sırasında düşürülen Rus uçağı hakkındaki eleştirilere de cevap veren Başbakan, 'Ya bu ülkenin hava sahasını birlikte koruyalım, ya da gölge etmeyin; kurultayla uğraşın' dedi.

İşte Başbakan'ın muhalefet liderleri için söylediği sözler:

GÖLGE ETMEYİN

"Bugün Sayın Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gibi hükümetin Ortadoğu politikasını eleştirmek, hiçbir muhalefet partisine yakışmaz. 78 milyon TSK'nın hava sahamızı koruması yönünde memnun olmuştur. Muhalefet liderleri ya hep beraber birlikte olalım, ya da gidin gölge etmeyin kendi kurultayınızla uğraşın. Ya tebrik edip onların yanında olun, ya da kendi mahallenizde top çevirmeye devam edin.

BİZİM DURUŞUMUZ BELLİDİR

Türkiye, Bayırbucak Türkmenleri olmak üzere, kapılarını açık tutmaya devam edecektir. Bizim duruşumuz bellidir. Suriye halkı barış içinde yaşamayı hak eden bir halktır. Suriye halkı bir bütün olarak Türkiye'nin dostu ve kardeşidir. Bu ateş çember içinde ne gerekiyorsa yapacağız. Atılacak adımlardan vazgeçmedik, vazgeçmeyiz.

Terörle mücadele kararlılığımız aynı şekilde devam edecektir. Bu tutuma gölge düşümek isteyenler oldu. Onun için 1 Kasım'ın ertesinde hemen toplantı yaparak bu talimatı yeniledik. Başbakan olarak bütün güvenlik birliklerimize tüm dağlar temizlenene kadar, tüm ilçelerimizde, tüm sokaklar temizlenene kadar mücadeleye devam edeceksiniz. Biz bu kararı alırken çok düşündük. Terör belasına karşı en güçlü mücadeleyi göstermekte kararlıyız." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.