Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Davutoğlu'ndan rest: Uçağımız inmeden o paçavralar indirilecek!
Elif Çakır, Başbakan Davutoğlu’nun Brüksel ziyaretinin perde arkasını köşesinde yazdı. 

Çakır'ın yazısından önemli başlıklar:

Cuma günü... Başbakan Davutoğlu’nun kendi tanımıyla ‘Türkiye’nin 28 artı 1 formatındaki 3. zirvesini’ izlemek üzere ben de Brüksel’deydim.

UÇAK GECİKMELİ KALKTI

Başbakanlık’tan telefonlarımıza gelen mesajda, uçağımızın Brüksel’e kalkış saati 18.50 olarak verildi. Ancak, uçağımız 22.00 sularında kalktı.

Bunu bir kenara yazalım.

PKK ÇADIRI KURULMUŞTU


Brüksel’de açılan PKK çadırı Haberlerini biliyorsunuz. Biz gittiğimizde PKK çadırları kalkmış, çadırlarda sallanan PKK bayrakları indirilmiş, çadırların içi boşaltılmıştı.

"O ÇADIR ORADAN KALDIRILACAK"

Türkiye, “Brüksel’deki PKK çadırlarının görüntülerinden haberdar olunca” perşembe günü, Brüksel’e ‘Biz inmeden, PKK çadırları oradan kaldırılacak, üzerlerinde sallanan paçavralar indirilecek ve çadırların içleri boşaltılacak’ ikazı iletiliyor.

Brüksel önce durumun farkına varmıyor. Uçağımızın 22.00 sularında kalkmasını bir kenara yazın dememin sebebi bu. Gecikme bu sebeple mi oldu bilmiyorum.

TÜRKİYE TEYİT EDİNCE UÇAK HAREKET ETTİ

Ancak Başbakanlık uçağı, Ankara’dan kalkıp Brüksel’e gitmek üzere havalandığında, Brüksel hükümeti PKK çadırlarını kaldırmış, üzerinde sallanan bayraklar indirilmiş ve çadırlar boşaltılmış. Türkiye, bunu teyit ettikten sonra Başbakanlık uçağı hareket etmiş. Etmişiz daha doğrusu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Badem 8 yıl önce

Avrupa hiçbir zaman Türkiyenin siyasal ve ekonomik olarak güçlenmesini istemedi Önünü kesmek için elinden geleni yapıyor.Bizlerde millet olarak uyanık olmalıyız,Avrupanın yaptırımlarını ciddiye almamalayız.Terör konusunda Türkiyeyi masaya oturtmaya razı etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Türkiye bu oldu bitkilere hiçbir zaman razı olmaz.Her Türk vatanı için hergün ölmeye hazır bir millettir.
Sayın cumhurbaşkanımız,sayın başbakanımız hükümet üyeleri bu milletin daima arkalarında olduğunu bilmelidirler.Son terörist öldürülené kadar operasyonlara devam.

Avatar
Tahsin Saruhan Yıkık 8 yıl önce

Güçlü TÜRKİYE demek güçlü İSLAM dünyası demektir.TÜRKİYE yi dize getirinceye kadar nifak ve şer odaklar hep saldırı içinde olacaklardır.Ama şunuda unutmasınlar Peygamberi tarafından öğülen yegane MİLLET'tir ve herdaim onları tarihten silmeyi başaracak güce sahipdir.Çünkü onun yaradanı onu hiçbir zaman yalnız bırakmamışdır.Biline ki TÜRK MİLLETİ ALLAH için İSLAM için tabiki VATAN,BAYRAK VE MİLLETİNİN ÖZGÜRLÜĞÜ VE NAMUSU için hep savaşmıştır. O zalim ve hainleri tarihe gömmüşdür.Herdaim gazanız mübarek olsun.

Avatar
Tahsin Saruhan Yıkık 8 yıl önce

Güçlü TÜRKİYE demek güçlü İSLAM dünyanın demektir.TÜRKİYE yikik

Avatar
Yusuf karacan 8 yıl önce

Sonuna kadar devletimizin yanindayiz bu torer belasi ya bitecek ya bitecek

Avatar
Dede 8 yıl önce

Onları pkk terörü ile tanıştırin.Başka türlü olmaz....

Avatar
Zafer batal 8 yıl önce

Avrupa Türk ün ayak seslerini tanıyıp ona göre karşılamasını yapacak artık bu biline

Avatar
Dante 8 yıl önce

En iyi savunma saldırmaktır.Terörü destekleyen tüm ülkelerde terörün açık şekilde desteklenmesi gerekir.Alemin enayisi bizmiyizde kimsenin umrunda olmayan uluslararası kuralların sıķı takipçisi,uygulayıcısı oluyoruz.Türkiye huzursuz olduğunda tüm Avrupave Ortadoğuda kaos olmalı ki billur kalelerinin kafalafına yıkılacağını anlasınlar