Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı türk sahil güvenlik ekipleri

Davutoğlu'ndan Rusya'ya çok sert Suriye tepkisi!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Valiliğinde aldığı güvenlik brifingi sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


Başbakan Davutoğlu, Suriye'de kirli bir oyunun döndüğünü hatırlatarak, dün ve bugün 
ulaşan istihbarati bilgileri paylaştı.

"YA YOK EDİN YA DA BIRAKIN BİZ YOK EDELİM"

Davutoğlu, "
Türkiye'nin havadan yapacağı operasyonlar konusunda birtakım ülkeler, engelleyici tutum içindeler. Ya kendileri DAEŞ'i yok etsinler ya bıraksınlar biz yok edelim ama kimse 'DAEŞ'e karşı mücadele ediyorum' görüntüsü adı altında, oradaki sivil halkı ve muhalefeti cezalandırarak DAEŞ'e alan açmayı düşünmesin. Bir istihbari bilgiyi burada paylaşmak isterim. Onun için bütün bağlantılar çıkarılacak. Dün bize ulaşan bilgiyle, bazı DAEŞ unsurları, rejimin destekleriyle, biliyorsunuz son günlerde Suriye sınırına yakın bölgede Suriye ılımlı muhalefetinin DAEŞ'e karşı bir operasyonu başladı, bir çalışması ve bazı bölgeler DAEŞ'ten kurtarıldı. Onun üzerine rejim, Şam'a yakın daha güney bölgedeki DAEŞ unsurlarıyla anlaşarak, rejimin otobüsleriyle bazı DAEŞ unsurları Suriye'nin kuzeyine doğru sevk edildi. Bugün Suriye'de çok kirli iş birliklerini görüyoruz."şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.