Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Davutoğlu: "O sapık bir daha..."

Başbakan Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

Bizim için bu ülkenin her köşesine hizmet mukaddes bir görevdir. Siyasette bulunuşumuz milletimize hizmet içindir. 

TÜRKİYE'Yİ ORTAK HEDEF SEÇTİLER

Bugün hem içeride hem dışarıda sıkıntılar yaşarken Türkiye'nin hedeflerinden hiç sapmadan nasıl büyümeye devam ettiği ortada. Bundan rahatsız olanlar ülkemizdeki güven ve istikrar ortamını hedef alıyor. 

Terör örgütleri Türkiye'yi ortak hedef seçti. Bugün çok yönli bir terör dalgasına karşı kararlılıkla mücadele ediyoruz. 

7 Haziran'dan sonra bir yerden düğmeye basıldı ve Türkiye karıştırılmak üzere harekete geçildi. Ancak biz "bu ülke sahipsiz değil" dedik, "sahipsiz değil" diyoruz. 

Biz milletimize dönüp "biz her şartta göreve hazırız" dedik. Milletimiz de 1 Kasım'da bize muhteşem bir cevap verdi. 

Kim gelirse gelsin, kimse bu aziz ülkeyi bir daha kendi gündemine esir edemeyecek.

1 Kasım'da milletimiz AK Parti'nin üstüne düşeni yaptığını gördü. Milletimiz, fedakarca elini taşın altına koyanlarla görevden kaçanları çok iyi ayırt etti. 

Bizim sabrımızı ve kararlılığımızı test etmeye kalktılar. Görecekler ki biz bu ülkenin her bir taşını son nefesimize kadar korumaya hazırız. 

TERÖRİSTİN SAFINDA MISINIZ, MİLLETİMİZİN YANINDA MISINIZ?

Türkiye içeride ve dışarıda dört koldan mücadele verirken malesef muhalefet partileri bu mücadeleye destek değil köstek oluyorlar. 

Ana muhalefet partisinin görevi teröristin kirli propagandasına çanak tutmak mı, bu milletin mücadelesine destek olmak mı?

Özetle soru şu: Teröristin safında mısınız, milletimizin yanında mısınız?

CHP ve diğer partiler ne yapıyor? Terör örgütü tarafından üretilen yalanları dünyaya servis ediyorlar. 

Bu ülkenin insanları günlerdir terörden korkmadığını haykırıyor. 

Korkmadık kormuyoruz korkmayacağız. Yılmadık yılmıyoruz yılmayacağız. Dik durduk dik duruyoruz dik duracağız. 

CUMHURBAŞKANIMIZIN MEŞRUİYETİNİ TARTIŞMAK KILIÇDAROĞLU'NUN HADDİNE DEĞİLDİR

Bu millet Sayın Cumhurbaşkanımızı yüzde 52 oyla seçti. Bunu sorgulamak, tartışmak Kılıçdaroğlu'nun haddine değildir. 

Meşruiyeti tartışılacak biri varsa o da Sayın Kılıçdaroğlu'dur. Kendisi göreve başladığından beri adeta bir seçim yenilgileri kariyeri yaptı. Girdiği her seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu'dur. 

ASLA İFLAH OLMAYACAKLAR

Teröre karşı tavır koyamayanlar, partilerini terör örgütlerinin sözcüsü durumuna düşürenler millet eliyle siyaset sahnesinden silinip gidecek. 

Teröristlerin taziye çadırına gidenler kaleşnikoflu posterlerin önünde konuşanlar, asla iflah olmayacaklar. 

YETER ARTIK! DÜŞÜN MİLLETİN YAKASINDAN!

Yeter bu millete çektirdiğiniz. Düşün Kürtlerin yakasından! Düşün Türklerin yakasından! Düşün milletin yakasından!

Bu millet istiklalini kolay elde etmedi. Bu millet hiçbir zaman esareti kabul etmedi. Bu milleti esir etmeye çalışıyorlar. Yedi düvele teslim olmamış bir milletin iradesini dünyanın bütün kuvvetleri birleşse asla esir alamaz. 

Bu ülkenin, son 14 yılda elde ettiği kazanımların yok edilmesine asla müsade etmeyeceğiz. Terör bu ülkeden tamamen temizleninceye kadar mücadelemiz asla sona ermeyecek. 

Kim bu ülkeye, bu millete bir yanlış yapmışsa bedelini öder. Er geç ödeyecek. Onlara bu bedeli mutlaka ödeteceğiz. Tarihte bunun çok örneği var. 

BU SAPIK BİR DAHA GÜN YÜZÜ GÖRMEYECEK

Hepimizin vicdanını yaralayan bir konuya da değinmek istiyorum. Karaman'da yaşanan olaydan hepinizin haberi vardır. Bu caninin hak ettiği ceza malesef ceza kanunumuzda yok. Bu caniye hak ettiği cezanın verilmesi için bu davanın takipçisi olacağız. 

Hiçbir çocuğun, herhangi bir caninin, sapığın elinde böylesine mağdur edilmesine müsade etmeyiz. Bu sapık bir daha gün yüzü görmeyecek. 

TBMM'de oy birliğiyle bir araştırma komisyonu kuruldu. Arkadaşlarıma bu yönde talimat vermiştim. Vicdanlarımızı yaralayan çocuk istismarı konusunda aydınlatılmamış tek bir nokta dahi kalmayacak. 

Ona ben insan bile diyemem. O aşağıların aşağısı bir mahluktur. 

ENSAR VAKFI'NIN HİZMETLERİNE ŞAHİTLİK EDİYORUZ

Bir sapık üzerinden rant devşirmeye çalışanlar var. Bu da ayrı bir çocuk isitismarı. Davası insan yetiştirmek olan bir vakfı karalamak da ayrı bir ayıp. Paralel yapı öncülüğünde kirli bir algı siyaseti yürütülüyor. Sorumlu kimse hesabını soracağız. Biz Ensar Vakfı'nın hizmetlerine şahitlik ediyoruz. Hepimiz bu alçaklara karşı tepki gösterelim. Ama bunu siyaset konusu yapmayalım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.