Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett İGA

Davutoğlu: "Silopi temizlendi"

İşte Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun önemli açıklamaları;


SİLOPİ TEMİZLENDİ


"Silopi bütün sokaklarıyla temizlendi. Şimdi operasyon sonrası sürece geçiyoruz. Birkaç gün içinde de Cizre'de de operasyonun tamamlanacağını hesap ediyoruz. Sur içinde de ve diğer ilçelerde de, kırsal kesimlerde de ciddi bir operasyon sonrası dönemlerde de atılacak adımlarla ilgili yapısal ve takvimlendirilmiş bazı adımlar düşünüyoruz..

15 BİN ÖĞRENCİ EĞİTİME ALINDI


"Özellikle sosyal destek ve sosyal hizmetlerin planlanması ve eğitim faaliyetleri... Şu anda 15 bin öğrenci değişik illerde Batman başta olmak üzere eğitime alındı. Sağlık hizmetleri ve aile destek programları bu anlamda yoğun bir şekilde planlanıyor."

CİZRE'DE HİÇBİR TERÖR UNSURU KALMAYACAK


"Bir tek terör mensubu da bırakmayacağız. Masa kurulsun da tekrar konuşalım.. Hayır, kimsenin elinde silah kalmayacak. Bu olmadan barış havarisi kesilmek ikiyüzlülüktür. Yani bırakın bu teröristlerin elinde silahlar kalsın, bırakın çukurlar olsun, barikatlar olsun, hastaneye 20 roket atılsın. O olsun, bu olsun, o arada da bir takım görüşmeler olsun. Hayır! Önce Cizre'de hiçbir terör unsuru kalmayacak sonra da Cizre en iyi şekilde inşa edilecek."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.