Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Davutoğlu vurgulayarak söyledi: "O dağlar temizlenecek"

Başbakan Ahmet Davutoğlu Dağlıca saldırısının ardından konuştu, “O dağlar teröristlerden temizlenecek, te-miz-le-ne-cek” dedi.

DAVUTOĞLU O ANLARI ANLATTI


“Dün gerçekleşen operasyonlar 2 Eylül’de başlamıştır ve terör örgütünün yuvalandığı mevzilere yönelik kapsamlı operasyonlar düzenlenmiştir. Bu operasyonlarda adım adım Dağlıca bölgesine gelinmiştir. Buradaki mayın tarama faaliyetleri sırasında askerlerimiz, önce uzun namlulu silahlara sonra da mayınlı saldırıya muhatap olmuştur. Dün başlayan çatışmalar aralıksız olarak bugüne kadar sürmüştür. Özel komando birlikleriyle takviye edilen güvenlik güçlerimiz, şehit düşen kahraman askerlerimize ulaşılmış ve tahliye etmiştir” açıklamasını yaptı.


"SOSYAL MEDYADA KARA PROPAGANDA YAPILDI"

Davutoğlu Dağlıca’daki saldırıyla ilgili sosyal medyada kara propaganda yapıldığını söyledi “Özellikle sosyal medyada, kara propaganda üzerinden, bu bölücü terör örgütünü dayanak göstererek, askerimize karşı kara propaganda yürüttüler. Şiddete karşı, vahşete karşı hep beraber mücadele ederken, bu kara propagandaya karşı durmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

TE-MİZ-LE-NE-CEK

“Ne yaparsanız yapın, bizi bu kararlı mücadelemizden döndüremeyeceksiniz. O dağlar teröristlerden temizlenecek, te-miz-le-ne-cek” diyen Başbakan Ahmet Davutoğlu terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.