Öne Çıkanlar METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C sokağa çıkma yasağı Akkuyu

Demirtaş bu kez Cuma namazı için çağrı yaptı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Diyarbakır il teşkilatında, DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, DTK Eşbaşkanları Hatip Dicle, Selma Irmak ve HDK Eş sözcüsü Gülistan Kılıç Koçyiğit ile ortak basın toplantısı düzenledi.

CUMA NAMAZI İÇİN ÇAĞRI YAPTI

Toplantıda yaptığı konuşmasında Diyarabkır halkını, beraber Cuma namazı kılmaya davet etti: "Cuma namazını halkımız ile birlikte Sümer Parkta kılacağız. Eski müftü olan milletvekilimiz Nimetullah Erdoğmuş'un kıldıracağı namaz sonrası barış ve çözüm için dua edeceğiz"

DEMİRTAŞ HALK SOKAĞA ÇIKSIN DİYE HER YOLU DENİYOR

Çarşamba akşamı saat 18.00'de Diyarbakır/Sur halkını sokağa çağıran Demirtaş istediğini elde edememiş yaklaşık 200 kişilik bir grubu ancak bir araya getirebilmişti.

Kararlı olduğunu vurgulayan Demirtaş, gün içinde erken saatlerde yaptığı başka bir açıklamada da bugün saat 16.00 için çağrıda bulunmuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hevaL 8 yıl önce

HELE-HELE sahtekar seLooooo,senin ömrün boyunca başın secdeye gitmemiş marksist Leninist ideoLojiden sonra ZERDÜŞT bir düşüncenin himayesine girmiş birisin senii yalancı katiL hain ermeni tohumu

Avatar
hevaL 8 yıl önce

ULennn seLooo sen varya kaLitesizin önde gidinisin sen kişiLiksiz adam döktüğün kanda boğuLacaksın sen ve figen haini başta oLmak üzere tüm HDP yöneticiLeri hepiniz İSTİHBARAT örgütLerine çaLışıyorsunuz hepiniz satıLıksınızarkanızdan saLak insanLarı sürükLeyip NEMALANIYORSUNUZ

Avatar
Bekir oner 8 yıl önce

Demirtaş in derdi halkından birazdaha öldürtmek galiba. Onların derdi hep kan dökülsün kan döküldüler kendilerine güç geldiğini düşünüyorlar.bunlar kanla beslenen bir parti gurubu.

Avatar
Hakan 8 yıl önce

Sen ne şerefsiz adamsın. Satılmış hain selo, sen cami mescit bilirsin satılık pislik wc olsan üzerine yapan olmaz.

Avatar
Hasan 8 yıl önce

Şerefsiz! Bir cuma kalmıştı kullanmadığın...

Avatar
Emine bilada 8 yıl önce

Has......serefsiz dun camiyi yakip yikiyodunuz bu gun cuma namazi diyosunuz kim inanir samimiyetinize

Avatar
felan oğlu filan 8 yıl önce

Olan dinsiz nezaman namaz kılmayabaşkadın

Avatar
Samime 8 yıl önce

Camileri bombalıyordu ne oldu inananı geldin ulan sana kim inanır güvenir milleti evinden barajından ettin